donderdag 30 januari 2014

Sale a Bration Aktie en de spring/summer catalogus

Sale a Bration Aktie 28 Januari t/m 31 maart - Spring/Summer Catalogus Online

Gratis producten verdienen tijdens de Sale a Bration Aktie.

De Sale a Bration Aktie is een knallend jaarlijks terug kerend evenement van Stampin Up waarbij je gratis geweldig leuke en exclusieve producten kan verdienen. Dit is dan ook de periode waar wij erg naar uitkijken. Deze Aktie loopt van 28 Januari tot 31 Maart.
Kijk maar eens naar het bericht hieronder.

Hier kan je de Flyer van de Sale a Bration Aktie bekijken en zien  wat voor leuks je kan verdienen tijdens deze Aktie. Wat kan je verdienen aan gratis producten?

Je mag bij elke 60,00 euro die je besteed 1 artikel uit de Sale a Bration Folder kiezen. Koop je dus voor bv. 120,00 euro dan mag je 2 producten uitkiezen en bij 180,00 euro 3 producten enz.

Maar dat is nog niet alles. :))

Want koop je bv. voor 350,00 euro aan artikelen dan krijg je ook nog eens extra Hostess Credits, bovenop de normale Hostes Credits, namelijk 35,00 euro meer als normaal. 
Dus je mag dan niet voor 55,00 euro aan gratis artikelen uitzoeken maar voor 90,00 euro. Hoe cool is dat?
En hoe meer je verkoopt hoe meer Hostess Credtis je krijgt. En verkoop je meer als 425,00 euro dan mag je ook nog eens 1 artikel voor de helft van de prijs uitzoeken en bij 550,00 euro zijn dat 2 artikelen voor de helft van de prijs, enz.
Dit is dus de ideale gelegenheid om een Party te organiseren of met vrienden, familie, buren etc. een grote bestelling te doen en je voordeel hiermee te halen.
Mocht je  interesse hebben voor een Party schroom dan niet om mij te mailen, ik kom graag bij je langs. :) Ook je bestelling kan je opgeven bij mij.
Mail me op stampidoe@planet.nl

Spring/Summer Catalogus.

Vandaag komt ook de Spring/Summer Catalogus uit. En er staan weer super leuke dingen in.
Hier kan je hem online bekijken. Er staan geweldige producten in, zowel om te stempelen als om mee te scrappen.

Wil je liever de SAB Flyer en Spring Summer Catalogus in kunnen bladeren dan kan je hem bij mij aanvragen door een mailtje te sturen naar stampidoe@planet.nl
Voor 3 euro inclusief verzenden komt hij naar je toe.

SU-per Groetjes Yvon...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten