zondag 9 februari 2014

Enkele dagjes weg geweest...

Afgelopen donderdag vertrok ik dus vol goede moed, naar Wijchen, waar ik door vriendin Maaike opgewacht zou worden. dan zouden we samen van daaruit verder rijden met de auto naar Ellecom war Rosalien, mijn up line woont. Helaas verliep de heenreis niet zo voorspoedig er was ene ongeluk geweest op het spoor tussen Weert en Eindhoven. Dus na 20 minuten wachten en nog wat gebabbeld te hebben met Bas (vriend van Dylan) dacht ik ik ga naar huis en probeer het morgen anders nog wel een keer. Buiten zag ik bussen staan, die ons naar Eindhoven brachten. Dus uiteindelijk in de bus gestapt naar Eindhoven, gelukkig verliep de reis vanaf toen voorspoedig en was ik 1 uur later dan gepland in Wijchen. Op naar Rosalien, waar we een super gezellige middag hadden.

S`avonds heeft Rosalien me nog wat wegwijs gemaakt achter de schermen van Stampin Up en op tijd naar bed gegaan want de reis, hakt er dan toch wel in. O, ja nadat maaike vertrokken is nog een wandeling gemaakt met de honden, in een schitterend natuurgebied, wat zowat in hun achtertuin ligt. (ben helemaal niet jaloers, maar zo zou ik ook wel willen wonen) haha. Kreeg ook nog een leuk tasje van Rosalien met een geweldig mooi cadeau erin. Rosalien nogmaals bedankt hiervoor en natuurlijk voor je gastvrijheid.


S`morgens vroeg wakker, na een heerlijke nacht. S`middags aan de SU gegaan heb, een kaartje gemaakt wat ik helaas nog niet laat zien en 1 kaartje wat ik wel al kan laten zien. Natuurlijk een stempel gekozen die ikzelf niet heb. (sweetest gift 130586) en de framelits Floral Frames collection 127012 heb de afdruk gestempeld met de kleur Melon Mambo 126948 en de tekststempel is natuurlijk ook van 
Stampin Up 134966.

Zaterdag op tijd naar Gerjon gegaan voor een meeting met Rosalien`s team "StampinCreations", waartoe ik nu dus ook behoor. Gerjon bedankt voor je Limburgse gastvrijheid in je mooie hobbyhuisje. Ellen en Jolanda bedankt voor de zeer mooie en duidelijke uitleg van jullie kaarten. ga ik zeker verder nog mee door.

De gemaakte kaarten, de eerste was naar aanleiding van de resist techniek, een kaartje hiervan moet ik nog afmaken want je krijgt een negatief en een positieve afdruk.
Gebruikte materialen;
Stempels, Happy Watercolors 133191
Inkt, Pool Party 126982 en Real Red 126949
Tools, embosisngfolder Alphabet Press 130916

Het tweede kaartje was een idee van Jolanda met de watercolor techniek.

Gebruikte materialen;
Stempels, Hostess set  Simply Sketched 129672, Postcard 130366, Gorgeous grunche 130517,  pretty petites (helaas uit de collectie).
Inkt, Pink Piroutte 126956, Real red 126949, Pistachio Pudding 131177, Baked brown Sugar 131174 en twee permanente inkten groen en rood, waar je de stempel afdruk mee maakt van de bloem en takken, zodat je ze in kan kleuren met de Stampin up Inkten.
Tools, Stampin upTrimmer 129722.


Foto impressie van onze team dag met de "StampinCreations"meiden.


Vandaag dus weer naar huis gegaan waar ik om iets na 12 uur vanmiddag in een mooie schoon huis terecht kwam de keuken gettext, alles afgedaan en alles was gedweild, dat is pas thuiskomen.
Dit weekend was dus voor herhaling vatbaar, wanneer komen we weer bij elkaar??

SU-per groetjes Yvon...

6 opmerkingen:

 1. Super leuke foto's Yvon, ik heb ze even stiekem van je blog gehaald...lol....Leuke collage heb je ervan gemaakt. Was super gezellig en zulke leuke workshopjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er heel erg gezellig uit dames!!
  En wat een gaaf tasje heb je gekregen, helemaal leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dat ziet erg gezellig uit zeg, leuke kaartjes heb je gemaakt, ik vind vooral die met die watercolor techniek zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. je hebt super dagen gehad lees ik yvon. Dat ongeluk op het spoor tussen weert en eindhoven wat je hebt meegemaakt, dat was een bekende van ons, een 48 jarige vrouw die op het spoor is gaan staan. a.s. woensdag wordt ze gecremeerd.
  gr. Dorine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. het ziet er erg gezellig uit, en wat een mooie kaarten heb je gemaakt. En een cadeautje krijgen is altijd leuk, zeker als het in zo'n mooi tasje zit

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow ziet er heel erg gezellig uit en prachtige dingen heb je gemaakt zeg, leuk, leuk.

  BeantwoordenVerwijderen