woensdag 24 december 2014

Nog niet getoonde kaarten van de afgelopen tijd

Tja en dan krijg je het noro virus op bezoek en zo ben je 8 dagen uitgeschakeld. Dus deze kaartjes waren wel al klaar, maar nog niet getoond, dus bij deze. Gelukkig ben ik alweer 3 dagen opgeknapt, maar nog niet aan iets nieuws maken toegekomen, terwijl ik zo mooie nieuwe spulletjes heb ontvangen van Stampin Up. 6 januari komt namelijk de nieuwe voorjaar/zomer catalogus uit en als demo mag je pre ordenen en dat heb ik dus goed gedaan. Tevens gaat de Sale A Bration van start. Wat houdt dat in je besteld voor minimaal 60 euro uit de annual of de nieuwe voorjaar/zomer catologus en je mag dan 1 item gratis uitzoeken uit de SAB folder. Bij iedere 60 euro 1 gratis item uit deze folder, hoe leuk is dat. Heel leuk als je het mij vraagt. Wil je deze nieuwe catalogus en SAB folder ontvangen dat kan mail me dan even.

Dit zijn de kaartjes die ik nog niet getoond had. De strik op de twee bovenste kaarten is de nieuwste pons van Stampin Up en geweldig ding om te gebruiken zoals je ziet.SUper Groetjes Yvon ...

1 opmerking:

  1. oh wat een gave strik Yvon, dat is weer zo'n hebbeding, ga met de kerst eens neuzen in de nieuwe catalogus, dank je wel. Fijne dagen!

    BeantwoordenVerwijderen