dinsdag 1 juli 2014

YESSSSS, de nieuwe Stampin Up catalogus is uit !!! En speciale actie

YESSSSS, de nieuwe Stampin Up catalogus is uit !!!
Vanaf vandaag 1 juli kan je hem bij mij betsellen, maar je kan ook online kijken en als je iets ziet wat je graag wilt hebben, kan je me mailen op stampidoe@planet.nl

De Annual Catalogus ( jaarlijkse ) kost 5.50 euro incl. verzendkosten. Los is hij ook te bestellen voor 2.50, vaste klanten die minimaal 2x iets bij me besteld hebben afgelopen seizoen, kunnen hem eenmalig gratis aanvragen.
Maar je kan hem HIER ook online bekijken.
Bestel je voor de eerste keer bij mij voor 75 euro en wil je graag een catalogus hebben, meld dit dan even dan stuur ik hem gratis bij je bestelling mee. (geld niet samen met andere actie`s).

De catalogus van Stampin' Up! is niet zomaar een catalogus, dit prachtige boek en telt dit keer maar liefst 250 bladzijden, met nog meer ideeën als in de oudere catalogussen, met van alles wat je met Stampin Up  producten kan maken . Dus duidelijk een catalogus met producten maar ook een boek boordevol SUper inspiratie. De oude catalogussen komen met deze nieuwe uitgave te vervallen.

Voor de eerste 2 klanten die iets bij me bestellen uit de nieuwe catalogus, heb ik een cadeautje klaar liggen. Dus wie het eerst komt die het eerst maalt.
Natuurlijk krijg je ook altijd bij je bestelkling ene bedankkaartje en een kleine attentie voor je bestelling.

Er staan heel veel nieuwe stempel sets in, 5 nieuwe kleuren inkt/papier en aanverwanten, blendabilities, Project Life gemaakt door Becky Higgins wie kent haar niet, etcetc.

 Project Life van Becky  Higgins.

 Blendabilities, markers voor inkleuren van afbeedlingen.

De nieuwste In Color kleuren 2014-2016, inkt, papier, lint etc.

Dus neem snel ene kijkje en mail je bestelling door naar stampidoe@planet.nl

Tevens breng ik de nieuwe klantenkaart nog even onder de aandacht, want dat is een leuke actie en makkelijk verdien je zo wat extra Stampin Up producten.

KLANTENKAART!!

Vanaf 1 juni begin ik met een klantenkaart, (dit wordt in eigen beheer gedaan en is dus alleen bij mij geldig). Dat betekent sparen voor gratis Stampin Up producten. Dat klinkt natuurlijk als muziek in je oren. hoe gaat het in zijn werk?

Bestel je vanaf vandaag iets bij mij uit een van de catalogussen, of bv iets van de kits en lossen producten. Kortom alles van Stampin Up, dan krijg je bij iedere bestelling van minimaal 20 euro een stempeltje op je klantenkaart (de klantenkaarten hou ik bij in een apart document en kan je altijd opvragen bij mij.) Bestel je bv voor 40 euro krijg je 2 stempeltjes etc.

Heb je 10 stempels op je kaart dan mag je iets uitzoeken uit de lopende catalogus voor maar liefst 17.50. (Als iets duurder is kan je het natuurlijk evengoed bestellen,dan wordt er 17.50 van je bestelde product vanaf getrokken) Is dat nou niet erg leuk.


Wil je trouwens op mijn mailing lijst komen te staan, voor nieuwtjes en actie`s , dan kan je me mailen op stampidoe@planet.nl. Het is niet de bedoeling dat ik je mailbox vol ga stoppen met mailtjes, maar minimaal 1x per maand of er moet echt een heel unieke actie zijn dan worden het er misschien 2.

SUper Groetjes Yvon...

4 opmerkingen:

 1. FF online zitten snuffelen. Staan echt mooie dingen in zie ik!!
  Gaaf hoe die giftboxes en bags gemaakt zijn met die persoonlijke kaartjes eraan ....
  Godsamme, ik had geen idee hoeveel je met die spulletjes kunt maken allemaal.
  Niks alleen kaarten, de rest is ook super om te maken zo te zien ....
  Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke actie Yvon, zo heb je net altijd even wat extra's, leuk.

  BeantwoordenVerwijderen