zondag 1 maart 2015

Helaas, er is een tijd van komen en een tijd van gaan!!!

Ik val dus meteen met de deur in huis, ik stop met Stampin Up, vanwege mijn gezondheid. Helaas laat die me meer in de steek dan ik gedacht had, voordat ik met SU begon. Ik wil eigenlijk teveel waardoor er niets uit mijn handen komt, ik wilde workshops geven, meer met mijn blog doen etcetc, maar het gaat gewoon niet meer.

Het is een zware beslissing die ik weer moet maken, maar ik voel een verlichting nu ik de knoop heb doorgehakt. Dus eind van deze maand is het over voor mij bij SU. De rek is er dus bij mezelf uit, merk dat mijn handen vaak niet willen wat ik wil en de tijd dat ik me voor ieder pijntje vol stop met pijnstillers is voorbij, doe dit alleen nog als ik echt tegen het plafond aan spring van de pijn en als ik bv een dagje of dagen weg ben. 

Dit is echt een zware beslissing voor mij, maar wel een goede. Als jullie nog iets willen bestellen kan dat, mijn laatste bestelling gaat 28 februari de deur uit naar SU.
Bedankt voor al jullie bestellingen en het vertrouwen in mij, (oef dat doet pijn om te typen), maar het moet.

Als jullie nog vaker gebruik willen maken van Stampin up, kan ik jullie doorverwijzen naar mijn 
UP-Line Rosalien Zwackhalen. 
m.zwackhalen@planet.nl of jullie gaan zelf op zoek naar een andere demo, daar staan jullie natuurlijk vrij in, maar ik heb met Rosalien altijd goede ervaring gehad ook toen ik nog geen demo was en als ik wat nodig heb ga ik dat dan ook bij haar bestellen. Maar voor mij voorlopig geen MOETEN meer.

Dit blog loopt dus ook nog tot en met 28 februari, maar voor mijn andere blog kan je altijd terecht op http://stampidoe.blogspot.nl/ waar ik van alles en nog wat post dus ook stampin up kaarten etc, maar dan zonder demonstratrice te zijn.

Lieve klanten bedankt voor jullie vertrouwen in mij,
Lieve Groet Yvon...

16 opmerkingen:

 1. Nou dat is zeker een zware beslissing maar gezondheid gaat boven alles. En moeten moet niet moeten. Stampin Up demo zijn is gewoon hard werken, hobby is ontspanning. Veel sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Gonny, voor je lieve woorden was een zware beslissing, maar wel de goede

   Verwijderen
 2. Heel verdrietig Yvon dat je zo'n pijn hebt en noodgedwongen moet stoppen. Elke keer weer moet je een stukje inleveren. :( Ik blijf hopen op een dag dat je geen last meer heb van de pijn, dat ze daar iets op zullen vinden. Heel veel sterkte.
  En contact houden doen we zo wie zo. :)

  Dikke knuffel, Rosalien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Rosalien, ik blijf hopen op een wondermiddel. Bedankt voor je lieve woorden

   Verwijderen
 3. Oooh, Yvon, wat vreselijk jammer... ;(. Ik wist natuurlijk wel dat je gezondheid je parten speelt, maar dat je zelfs SU eraan moet geven zegt wel wat... Dappere beslissing en ik hoop dat het je rust geeft. Wie weet, als je in de toekomst meer geluk hebt zien we je weer eens terug in Rosaliens team.. Het ga je goed. Lieve groetjes, Ilja

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, helaas Ilja iedere keer weer meer in moeten leveren, dat is moeilijker dan de dagelijkse pijn. Dank je voor je lieve woorden

   Verwijderen
 4. ik kan me voorstellen dat het een zware beslissing was, maar je gezondheid gaat voor. Heel veel sterkte met alles, dikke knuffel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Alida ook voor je lieve mooie boedha kaart die ik vandaag van je kreeg, diet me goed. Al heb ik er wel een potje om miete janken. Hoeveel moet ik nog inleveren, vraag ik me soms af.

   Verwijderen
 5. Het leven is soms niet eerlijk als je zelfs dingen moet opgeven vanwege gezondheid. Maar hou vast aan de leuke dingen die je nog WEL kunt doen, geniet van de plusmomenten als het eens een dag wat beter gaat en haal daar positieve energie uit. Makkelijk l*llen ik weet het, maar ik zie het hier ook dagelijks, het frustreert en beperkt je, maar probeer positief te blijven en maak voor de gezelligheid zonder moetje nog maar heel veel moois!!! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. gelijk heb je José, dat ik vast moet houden aan de leuke dingen die ik wel nog kan doen, maar soms twijfel ik daar aan of dat blijft of niet, merk nl dat mijn handen erg achteruit gaan en die heb je toch nodig met hobbyen.

   Verwijderen
 6. jeetje Yvon, wat spijtig dat alle mooie plannen niet door kunnen gaan. Zo oneerlijk. het zal niet makkelijk geweest zijn om de knoop door te hakken en dit besluit te nemen. Een dikke knuffel uit het hoge noorden

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, Rieni een zware oneerlijke strijd die ik moet voeren, maar hoe moeilijk ook er zijn altijd ergere dingen denk ik dan weer. Dikke knuf terug uit het lage zuiden

   Verwijderen
 7. Wat jammer vor je Yvon.
  Dat zijn geen leuke beslissingen.
  Sterkte. Groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Miranda, Nee dit zijn inderdaad geen leuke beslissingen, maar wel een goed overwogen keuze hoe moeilijk ook.

   Verwijderen
 8. Naar Yvon, maar een heel begrijpelijke beslissing. Het gaat om jou en dan moet je dingen doen soms die je niet wilde, zoals dit. Ik hoorde het al van Rosalien op onze Dutch Card Lovers dag.
  Denk een heel goede beslissing! Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Marjan, Dit voelt goed om te stoppen en niet door te modderen, er is nu weer rust in mijn lichaam gekomen, wat ook heel belangrijk is.

   Verwijderen