zondag 1 juni 2014

Klantenkaart, Mailinglijst en Retired lijst

KLANTENKAART!!

Vanaf 1 juni begin ik met een klantenkaart, (dit wordt in eigen beheer gedaan en is dus alleen bij mij geldig). Dat betekent sparen voor gratis Stampin Up producten. Dat klinkt natuurlijk als muziek in je oren. hoe gaat het in zijn werk?

Bestel je vanaf vandaag iets bij mij uit een van de catalogussen, of bv iets van de kits en lossen producten. Kortom alles van Stampin Up, dan krijg je bij iedere bestelling van minimaal 20 euro een stempeltje op je klantenkaart (de klantenkaarten hou ik bij in een apart document en kan je altijd opvragen bij mij.) Bestel je bv voor 40 euro krijg je 2 stempeltjes etc.

Heb je 10 stempels op je kaart dan mag je iets uitzoeken uit de lopende catalogus voor maar liefst 17.50. (Als iets duurder is kan je het natuurlijk evengoed bestellen,dan wordt er 17.50 van je bestelde product vanaf getrokken) Is dat nou niet erg leuk.

MAILING LIJST!!

Wil je trouwens op mijn mailing lijst komen te staan, voor nieuwtjes en actie`s , dan kan je me mailen op stampidoe@planet.nl. Het is niet de bedoeling dat ik je mailbox vol ga stoppen met mailtjes, maar minimaal 1x per maand of er moet echt een heel unieke actie zijn dan worden het er misschien 2.

RETIRED LIJST!!

30 Mei is de Retired lijst bekend gemaakt, er gaan een hoop producten uit om plaats te maken voor heel wat nieuwe mooie producten.
HIER is het overzicht in PDF bestand van alle stempels die eruit gaan en HIER van alle accessoires die eruit gaan ook in pdf bestand.
Voor al deze producten geld op is op, dus wil je nog iets heel graag bestellen uit de oude catalogus , sla dan nu ja slag want na 30 juni is hier niets meer uit te bestellen. Producten die niet in de lijst staan komen vanzelf weer terug in de nieuwe catalogus.
Vanaf 1 juli is deze bij mij te bestellen en natuurlijk krijgen de vaste klanten deze gratis thuisgestuurd.
Super Groetjes Yvon...

3 opmerkingen:

  1. Oh leuke acties!! :-)
    Veel succes ermee!

    Groetjes !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuke actie Yvon, dan moet ik maar gauw weer wat bestellen, heb nog wel wat op mijn lijstje staan....

    BeantwoordenVerwijderen